Oplegger

Vacature bij Kempische Wagenbouw

25 april 2021

Wij zijn op korte termijn op zoek naar medewerkers in de functie van Monteur - Afwerker in de assemblage afdeling van ons bedrijf

Functie:- Je staat in voor het kwalitatief monteren van assen, banden, smeer- en reminstallaties, verlichting, stuursystemen enz.- De te assembleren onderdelen controleren en plaatsen volgens montageplannen en richtlijnen.- Het voertuig testen en afstellen en klaarmaken voor aflevering aan de klant.

Profiel:- Je hebt ervaring in een industriële technische productie omgeving of je wilt tijd investeren om hier in te worden opgeleid.- Je bent accuraat en werkt nauwkeurig.- Je hebt een goed verantwoordelijkheidsgevoel en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.-  Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt.

Aanbod:- Een aantrekkelijk loon dat past bij je opleiding en ervaring.- Maaltijdcheques.- Zicht op een contract van onbepaalde duur bij gebleken geschiktheid.   

Interesse? Neem dan telefonisch contact met ons op voor een vrijblijvend sollicitatie gesprek of stuur je CV naar J.Peerlings@kwb-nv.be

Terug naar het overzicht