Oplegger

Coronavirus NL

16 maart 2020

Communicatie met betrekking tot het Coronavirus

Beste klant,

Vele van u en ons volgen de ontwikkelingen omtrent het coronavirus op de voet. Zowel met betrekking tot de eigen gezondheid en beslissingen die er moeten worden gemaakt als zakelijke beslissingen die er moeten worden genomen. Welke kant het op gaat weten wij natuurlijk ook nog niet.

Maar door de verregaande maatregelen die in de landen van Europa genomen worden waaronder ook ons eigen land hebben we nu al te maken met de directe en indirecte gevolgen daarvan. Dit uit zich in vertraging van uitlevering van onderdelen en het wegvallen van productiecapaciteit door ziekte of andere gerelateerde oorzaken zoals zorg en opvang voor kinderen en ouderen. Tot vorige week kregen we onze onderdelen uit de diverse landen nog redelijk op tijd binnen en zijn we volop aan het produceren, uitleveren en repareren. Echter, de veranderingen en politieke besluiten die er op dit moment worden genomen volgen elkaar in hoog tempo op.

Wij kunnen daarom niet uitsluiten dat dit mogelijk gaat leiden tot vertragingen van onze afgegeven levertermijnen. Indien er vertragingen ontstaan dan zullen we u hierover zo snel en goed mogelijk informeren. Uiteraard blijven wij de ontwikkelingen op de voet volgen en zullen wij ons inspannen om eventuele ontstane vertragingen tot een minimum te beperken. Wij vragen uw begrip voor deze bijzondere situatie.

Terug naar het overzicht