Oplegger

KWB steentrailer

Vraag direct uw offerte aan!

Excellent, innoverend en duurzaam!

KWB heeft door de jaren heen een reputatie opgebouwd als kwalitatief hoogwaardige opleggerbouwer. Haar kern activiteit ligt op het gebied van transportoplossingen voor bouwmaterialenvervoer middels opleggers met kraanprofiel.

De KWB steentrailer staat daarin met stip op nr.1! 
Steentrailers met 2, 3 of 4 assen, al dan niet (draaikrans) gestuurd domineren de markt van het steentransport. KWB is dagelijks bezig met de productie van deze steentrailers en weet daarin als geen ander wat daar allemaal bij komt kijken.

​Ontwikkelingen op het gebied van KWB steentrailers blijven niet stil staan. Zo is KWB intensief bezig op het gebied van engineering om deze steentrailer sterker, lichter en duurzamer te maken.
Prijzen voor vervoerder staan namelijk onder druk, zoals hoge brandstof- en bandenkosten, rijden onder scherpe tarieven voor diens opdrachtgevers, maar daarbij de service blijven verlenen die men van ze gewend is. Tevens dienen er continu investeringen gedaan te worden om aan de huidige emissienormen te voldoen.

Een partij die meedenkt met haar klanten om zo samen weer een gezonde situatie te creëren in de wereld van het bouwmaterialentransport. KWB is deze partij. Recente ontwikkelingen op het gebied van steentrailers hebben geleid tot onderstaande innoverende transportoplossingen:

Het nieuwe gepatenteerde hydraulisch stuursysteem in combinatie met diens eveneens gepatenteerde chassisconstructie zorgen voor een revolutie in bouwmaterialentransport. Ruim anderhalf ton per vracht meer goederen meenemen, dat klinkt bijna ongeloofwaardig...

KWB is erin geslaagd een steentrailer te ontwikkelen die dit gewicht aan goederen meer mee kan nemen in vergelijking tot de conventionele draaikrans steentrailers. In combinatie met een lichtgewicht kraan kan u als vervoerder hierdoor uw vrachten meer laten renderen.

Door continu in de bouwmaterialen markt aanwezig te zijn en goed te luisteren naar de vragen uit de markt, blijft KWB in de markt excelleren en innoveren!

JKB in Budel en Nieuwegein is in Nederland het exclusieve verkoop- en servicepunt voor KWB steentrailers. Voor advies, aankoop, service en onderhoud kunt u dan ook op beide vestigingen terecht. We zitten op slechts enkele autominuten verwijderd van de snelweg en zijn daardoor snel en eenvoudig bereikbaar.

Meer informatie over KWB steentrailers?