Nieuwe website KWB

KWB Beurs Nieuws

01 september 2017

Samenwerking is het sleutelwoord en is zichtbaar op zowel Transport Compleet als op de MATEXPO

KWB is samen met JKB van 5 t/m 7 september vertegenwoordigd op de Transport Compleet Beurs 2017 in Gorinchem. Tijdens deze beurs zal bekend worden gemaakt dat KWB een samenwerking aangaat met Transportonderhoud op het gebied van service en onderhoud aan KWB oplegger-kraan combinaties. Transportonderhoud heeft vestigingen in Bunschoten en Nieuwegein alwaar het team van John van Wijk voor U klaar staat om al het noodzakelijke onderhoud aan uw oplegger uit te voeren. Op dinsdag 5 september zal er om 14:00 uur op stand 109 een officieel tintje aan worden gegeven. Wij wensen John en zijn team veel succes!

KWB is ook vertegenwoordigd op de MATEXPO beurs in Kortrijk van 6 t/m 10 september op stand A12 van de firma Luyckx, onze Belgische Partner. Hier vindt de introductie plaats van onze lichtgewicht combinatie voor de Belgische markt, een echte primeur.

Tenslotte kunnen we met trots onze samenwerking in Frankrijk aankondigen met  Hyva Frankrijk, een reeds gevestigde naam in dit land. Samen met Hyva zijn we ook in Frankrijk weer in staat om totaal oplossingen aan te bieden voor bouw gerelateerde transportproblemen en zullen we er alles aan doen om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Binnenkort is dan ook onze website in de Franse taal beschikbaar

 

 

 

Terug naar het overzicht